Just go with it

Har precis sett klart filmen "Just go with it". Det är en av de bästa filmer jag har sett på länge! Så otroligt mysig och rolig på samma gång! Jag trodde att den skulle vara mycket drygare än den var men det var den verkligen inte! Adam Sandler och Jenifer Aniston gör filmen så underbar! Den här är verkligen en av mina favoriter inom romantiska komedier och jag tycker att alla borde se den!

It's the climb

03:40. Har precis stängt av datan och det sista jag hör är

"Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb"
-Miley Cyrus
Jag tror inte det är meningen att man ska lyssna på allvarliga låtar med djupa och seriösa texter mitt i natten. Inte jag iaf. Jag blir alldeles fylld av känslor som säger åt mig att nu är det dags, dags att börja leva livet och vara den där personen som inte bryr sig om vad andra tycker och är sig själv! Känslor som skriker åt mig om och om igen att mina personliga problem kan lösas enkelt. Att jag kan vara vem jag vill vara och att allt kan hända.
Det är som en drog.
Drogen "att vara vaken på natten" Det får mig att känna mig bra. Behovet av att känna sig positiv och upprymd. Varför känns det inte såhär underbart på dagtid?! Det får jag ta och googla sen.
Det känns så bra! Jag vet inte hur jag ska försöka beskriva det! Jag känner mig fri! Bekymmerslös och positiv! Vilka problem som än finns så fixar jag det! Allt känns, bra.

RSS 2.0