Första veckan

Nu är första skolveckan slut & det har verkligen gått fort! :o Men det har iaf varit en jättebra vecka & det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Vårt schema är såå mkt bättre än förra årets, som t.ex på torsdagar börjar vi 10:10 med gympa & på fredagar slutar vi 12:50! :D Så jag är väldigt nöjd med det! Vi har inte gjort så mycket utan mest gått igenom hur det kommer att funka med betyg o lite sånt.

Under helgen så har jag inte gjort så mycket heller. I fredags efter skolan cyklade jag ner på stan & köpte ett bar ljusblåa chinos som jag vart jätte nöjd med! :) Igår på kvällen så kom min syster, hennes man o deras snart 3 månader gammla barn hit & vi hade kräftskiva. Jag åt kanske en kräfta? Men det är för att jag inte kan skala dem. Eller kan kan jag väl men jag tycker att det är äckligt xD Men det var iaf väldigt mysigt!
Idag har jag inte heller gjort något speciellt förutom att jag nyss köpte ett par finskor från asos som jag tyckter är as snygga! :D Dem finns här om det e någon som undrar... Hahah! Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra utan ska nog mest sitta här. :)

Test 1

heh

Test 3

hehe

Wohoo!

Nu så ska jag börja blogga igen! Håller på ikväll o testar o fixar lite med bloggen så ska jag börja skriva imorn. :)


RSS 2.0