:o

Idag skulle vi ha engelska prov men vår lärare glömde det! =) Jag tror att alla i vår klass glömde det också men jag kom på det när jag cyckla hem. Annars har jag inte gjort någoting idag. xD Aja glöm inte att gissa låtet (inlägget under)

Okej nu kör vi!

Jag har kommit på (elr snott från CooliZzz bogg xD) en rolig tävling som jag har gjort om lite. Jag skriven en rad ur vilken låt som helst på hela gjorden på morgonen. Under dagen gissar ni vilken låt det är. Sen på kvällen skriver jag rätt svar och ibland kanske det är något pris men då säger jag det på morgonen. okej? Första raden

är: Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör'

En ledtråd får man också: Inte byxor.
Så nu får ni en dag på er att gissa vilken låt det är och ni får inte på youtube/google mm för du blir det ju inge kul xD

Srry...

Oj skrev fel i förra inlägget. Vi åt inte fisk gratäng, det va igår xD idag  va det någon annan soppa. Skulle bara säga det. aja... Hörs!

Today

Idag har vi int gjort så mycket. :P Vi kom till skolan på morgonen. :o Vi hade bad och rast... xD Till mat blev det någon "läskig" fisk gratäng/soppa. På rasten körde vi någon sorts tävling. Den kan vi kör här sen. ^^) På badet skulle vi simma 2 längder rygg, vända på oss och simma 8 längder bröstsim. Vilket är hejt ointresant men iaf... Jag cyklade hem och hade tråkigt tills kl 6 för då va det tennis ^^) Idag på tennisen var vi bara 3 fast vi ska va 7. Jag och Johan flummade mest runt... xD Sen har jag inte gjort så mycket, bara tränat engelska som vi ska ha porov på imorn.

//TheWhatever

Hehe...

Ja, nu va det ju ett tag sen sist xD så nu blir det många inlägg för ist. ^^) Elr vi får se hur många vi hinner med...

RSS 2.0